EnglishRomanian

L-V: 08-20

S: 08-14 / D: Inchis

TELEFON

0749.399.398

Apartament 3 camere de lux in zona centrala

Nehoiu
58,000€

DESCRIERE

Va propunem spre vanzare unul din cele mai exclusiviste apartamente din Orasul Nehoiu, judetul Buzau. Apartamentul, cu un design unic si finisaje la cele mai inalte standarde, se intinde pe o suprafata de 140 mp si este desfasurat pe 3 nivele, accesibile atat prin intermediul unei scari interioare din lemn masiv, cat si prin intermediul unui lift privat.

Primul etaj va confera confortul si intimitatea de care aveti nevoie pentru o odihna cat mai placuta. Dormitoarele sunt generoase, cu spatii vitrate, scaldate in lumina naturala. Fiecare dormitor se bucura de baia proprie si de un dressing. Mobilierul este executat la comanda pentru fiecare incapere in parte, iar baile sunt de asemenea decorate in nuante potrivite cu ambientul fiecarui dormitor.

Etajul intermediar al  apartamentului este locul ideal pentru a intretine oaspetii: un living generos, cu zona de dining pentru 6 persoane si un bar unde puteti servi coctailuri sau o selectie fina de branzeturi. Bucataria este inchisa, cu toate electrocasnicele incastrate in mobila, cu accente metalice si blat de granit.

Ultimul nivel ne ofera acces la un dormitor, dar si la terasa frumos amenajata, cu spatii verzi si o zona unde puteti savura cafeaua dimineata sau briza serilor de vara.

Penthouse-ul dispune in totalitate de 3 dormitoare si living, 3 bai, o zona de studiu, zona de dining, bar si terasa. Imobilul a fost construit in anul 2007, iar complexul rezidential in care se afla va pune la dispozitie spatiu de parcare, mentenanta si paza non stop, supraveghere video, acces la piscina si sala de forta, loc de joaca pentru copii, restaurante si cafenele, beauty center si spa.

 

DETALII PROPRIETATE

  • COD OFERTĂ: NEHNEH400
  • PREȚ: 58,000€
  • SUPRAFAȚĂ UTILĂ: 82 mp
  • DORMITOARE: 2
  • BĂI: 2
  • GARAJ/PARCARE: 1
  • An construcție: 2016-08-12
  • Tip tranzacție: Vanzare
APELARE